- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDLong Island'da, 2 aracın çarptığı kazada iki Türk yaşamını yitirdi

Long Island’da, 2 aracın çarptığı kazada iki Türk yaşamını yitirdi

- Advertisement -spot_img

Battal Koç (37) ve Ekrem Polat (27) ABD Farmingville’de, 2 aracın çarptığı kazada yaşamını yitirdi. Olay bu gece saat 02:00 sıralarında Long Island’ın Farmingville bölgesinde meydana geldi.

Geçtiğimiz aylarda Adana’dan gelerek Meksika sınırından Amerika Birleşik Devletleri’ne geçerek iltica eden 37 yaşındaki Battal Koç ve 27 yaşındaki Ekrem Polat Farmingville’de yolun karşısına geçmek istedi.

Bir cafeden kahve alan Koç ve Polat, yolun karşısına karşıdan karşıya geçerken yarış halindeki 2 araç çarparak kaçtı. Gençler olay yerinde ölürken, olay yerine 911 ekipleri sevk edildi. 911 ekiplerinin tüm müdahalelerine rağmen yaşamını yitiren Koç ve Polat gençler bölgedeki hastaneye kaldırılırken, olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Koç ve Polat’ın cenazelerinin Türkiye’ye gönderilmesi için yardım bekleyen, Ümit Kocakaya, hız sınırının 35 olduğu yerde 100’den fazla hız yaptığını dile getirerek “Bu gençler bir umutla buraya geldi. Ama feci bir kaza sonucu hayatlarını kaybettiler. Arkadaşlarımızı Adana’ya göndermek için yardım bekliyoruz.” dedi.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz