- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDGames of Thrones'un devam serisi House of the Dragon'un ilk bölümünü ABD'de...

Games of Thrones’un devam serisi House of the Dragon’un ilk bölümünü ABD’de 10 milyon kişi izledi

- Advertisement -spot_img

WarnerMedia, dünyaca ünlü fantastik televizyon dizisi “Game of Thrones”un (Taht Oyunları) ilk devam serisi olan “House of the Dragon”un ilk bölümünün Amerika Birleşik Devletleri’nde yaklaşık 10 milyon izleyiciyle buluştuğunu duyurdu. 

HBO televizyonunun House of the Dragon ilk bölümüyle tarihinin en başarılı orijinal dizi lansmanını yaptığı bildirildi.

HBO televizyon ağının sahibi WarnerMedia tarafından pazartesi günü yapılan açıklamada, hafta sonu yayınlanan dizinin ilk bölümünün ABD’de 9 milyon 980 bin izleyiciyi HBO platformunda ekran başına topladığı ifade edildi.

WarnerMedia House of the Dragon’un ilk bölümünün ayrıca Latin Amerika, Avrupa, Orta Doğu ve Afrika’daki yayın platformu “HBO Max’ta da tarihinin en geniş izleyici kitlesine ulaştığını” söyledi. Açıklamada, “Platformdaki eşzamanlı akışlar benzeri görülmemiş bir seviyedeydi.” ifadelerine yer verildi.

2011 ile 2019 yılları arasında yayınlanan Game Of Thrones, dünya çapında fenomen bir dizi haline gelmişti. Ancak dizinin final bölümü hayranları ve eleştirmenler tarafından tatmin edici bulunmamıştı.

Yazar George R.R. Martin’in fantastik romanlarıyla aynı evrende geçen House of the Dragon, Daenerys Targaryen gibi popüler Game of Thrones karakterlerin atalarının geçmişine odaklanıyor. Dizi, Game of Thrones dizisinde geçen olaylardan öncesini anlatıyor.

Dizi Martin’in “Fire and Blood” (Ateş ve Kan) isimli romanından uyarlandı.

Kaynak: euronews

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz