- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDModel Cara Delevingne'in Los Angeles'taki 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu

Model Cara Delevingne’in Los Angeles’taki 7 milyon dolarlık malikanesi kül oldu

- Advertisement -spot_img

Modelik kariyeriyle tanınan ve son dönemde rol aldığı filmlerle adından söz ettiren İngiliz model Cara Delevingne’in milyonlarca dolarlık evinde yangın çıktı.

Valerian ve Bin Gezegen İmparatorluğu, Suicide Squad ve Kağıttan Kentler gibi yapımlarla ünlü oyuncu ve model Cara Delevingne’in Los Angeles’taki malikanesi yandı.

Modelin 7 milyon dolarlık evi tamamen kül oldu.

Modelin 7 milyon dolarlık evi tamamen kül oldu.

Tiyatro oyunu için Londra’da olan 35 yaşındaki model, yangın sırasında evde değildi ancak iki kedisi evdeydi.

Model, Instagram hesabından kedilerinin kurtarıldığını açıkladı.

Model konuyla ilgili "İnanamıyorum. Hayat bir anda değişebiliyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin" ifadelerini kullandı.

Model konuyla ilgili “İnanamıyorum. Hayat bir anda değişebiliyor. Sahip olduklarınızın kıymetini bilin” ifadelerini kullandı.

YANGIN NASIL ÇIKTI? 13 itfaiye aracı ve 93 itfaiye erinin çabasıyla kontrol altına alına alınan yangının, evin arka bölümündeki bir odada çıktığı ve daha sonra tüm eve yayıldığı belirtildi. Ancak yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Yangının saat 04.00 sıralarında çıktığı belirtildi.YANGIN NASIL ÇIKTI?

13 itfaiye aracı ve 93 itfaiye erinin çabasıyla kontrol altına alına alınan yangının, evin arka bölümündeki bir odada çıktığı ve daha sonra tüm eve yayıldığı belirtildi. Ancak yangının neden çıktığı henüz bilinmiyor. Yangının saat 04.00 sıralarında çıktığı belirtildi.

2 saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü ve bir kişinin yaralandığı belirtildi ancak bu kişinin kim olduğu bilinmiyor. Los Angeles Times'ın haberine göre, model malikanesini 2019 yılında 7 milyon dolara satın almıştı.2 saatlik çalışmanın ardından yangın söndürüldü ve bir kişinin yaralandığı belirtildi ancak bu kişinin kim olduğu bilinmiyor. Los Angeles Times’ın haberine göre, model malikanesini 2019 yılında 7 milyon dolara satın almıştı.

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img

CEVAP VER

Lütfen yorumunuzu giriniz!
Lütfen isminizi buraya giriniz