- Advertisement -spot_img
Ana SayfaABDABD'li taşımacılık şirketleri, yemin töreni öncesi Washington'a seferleri 'güvenlik endişeleri' nedeniyle askıya...

ABD’li taşımacılık şirketleri, yemin töreni öncesi Washington’a seferleri ‘güvenlik endişeleri’ nedeniyle askıya alıyor

- Advertisement -spot_img

Sputnik muhabirinin bildirdiğine göre, aralarında Greyhound ve Megabus gibi otobüs şirketlerinin de yer aldığı çok sayıda ABD’li taşımacılık şirketi, Seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden’ın yemin töreninin gerçekleşeceği başkent Washington DC’ye seferlerini askıya aldı.

ABD’li Kongre üyesi Carolyn Maloney’in, çeşitli taşımacılık şirketlerine, otellere ve kiralık araç şirketlerine mektup göndererek ‘Seçilmiş ABD Başkanı Joe Biden’ın 20 Ocak’ta gerçekleşecek yemin töreni öncesinde muhtemel olayları engellemeleri’ için yardım çağrısında bulunduğu ileri sürülmüştü.

ABD’nin önde gelen otobüs şirketlerinden Greyhound’ın internet sitesinde, “Washington DC istasyonumuz 17 Ocak Pazar gününden 20 Ocak Çarşamba gününe dek yemin töreniyle ilişkili aktiviteler sebebiyle kapalı olacaktır” duyurusuna yer verildi.

Megabus’tan Sputnik’e yapılan açıklamada da, Washington DC’ye yapılacak seferlerin askıya alındığı doğrulanarak, yalnızca Baltimore’a kadar ulaşımın sağlanacağı kaydedildi.

Kaynak: Sputnık

- Advertisement -spot_img
- Advertisement -spot_img
Bizi Sosyal Medyadan Takip Edin
16,985BeğenenlerBeğen
2,458TakipçilerTakip Et
61,453AboneAbone Ol
Okumalısınız!
- Advertisement -spot_img
Related News
- Advertisement -spot_img